AKUSTIIKKA ON TAIDETTA

 

Kuvalla kuin kuvalla, mihin kokoon tahansa

Paranna tilan akustiikkaa näyttävillä, sinun näköisillä teoksilla. Kuvaksi ja kooksi voit valita mitä tahansa abstrakteista väriteoksista realistisiin maisemiin, kuva tehdään aina asiakkaan toiveiden mukaan tilaustyönä. Teos on ulkomuodoltaan upea taideteos joka kätkee sisälleen akustoivan materiaalin. Näin saat arvotaidetta ja akustiikkaa samassa paketissa.

 

Akustiikkapaneeli on pölyämätön, suojattu M1 päästöluokan rakenne, markkinoiden laadukkaimmalla akustointivillalla.

Koko vapaa

Akustiikkataulu voi olla minkä kokoinen tahansa, saat millilleen halutun kokoisen teoksen. Isommat yli 2 metriä leveät teoset kannattaa tehdä esim kahdesta osasta, että niitä on järkevä kuljettaa ja ne mahtuvat ovesta sisään.

Aina yksillöllinen aihe

Suunnitellaan juuri sinulle sopiva aihe, mahdollisuuksia on rajaton määrä. Ei tusinakuvia vaan aitoa taidetta.

Helppo ripustaa

Teos kiinnitetään kuten ihan tavallinenkin taulu yhdellä ruuvilla seinään, mikäli kiinnitysalusta on haasteellinen niin paras ripustustapa katsotaan tapauskohtaisesti.

ACOUSTIC

Täysin pölytön rakenne

Teokset eivät ole tulostimella värjättyä akustovillaa, joka pölisee ympäristöön, vaan akustovilla on suljetussa rakenteessa teoksen sisällä. Tämä innovatiivinen rakenne mahdollistaa sen että teoksia käytetään myös sairaaloiden kaikista vaativimmissa kohteissa, joissa rakenteelta vaaditaan tiukimmat päästöluokitukset.

 

 

<     Akustiikkateos "Muisto" Seinäjoen sairaala

Monikerrosrakenne

Akustinen mittaus

Vuosien kokemus äänitys-studioiden akustiikan suunnitelusta ja niiden toteuttamisesta on pohjana innovatiivisen rakenteen suunniteluun. Monikerroksinen akustorakenne mahdollistaa akustoinnin vaikutuksen juuri siihen alueeseen mikä tilassa sitä  vaatii. Esimerksi kivestä valmistettujen tilojen suurin ongelma on taajusalueella johon ei tavalliset 20-70mm akustiikataulut tuo mitään parannusta.

 

  • Maalit: Aidot taiteiljalaadun öljyvärit
  • Maalauskangas: Aito kotimainen pellavakangas
  • Tukeva massiivipuukehikko
  • Raskasmatto tarpeesta riippuen
  • Puuvillavanu
  • Myrkytön suojapaperi
  • Studioluokan akustiikkavilla 2 kerrosta
  • Teoksen paksuus: 70mm tai 120mm rakenne alataajuksien akustointiin.

Akustiikan tarve määritellään joko tilasta annetuista mitoista ja materiaaleista tai haastavimmissa olosuhteissa tila voidaan mitata samoilla huippuluokan välineillä mitkä ovat käytössä studioita akustoidessani. Mittaus tehdään tällöin myös jälkikäteen ja todennetaan akustoinnin toimivuus.

Visualisointi

Miltä akustiikkateos näyttäisi sinun tilassasi? Lähetät vain kuvan tilastasi ja saat sähköpostiisi kuvan mihin haluamasi aihe on istutettu.

Taidetta ei tusinaa

Aidon taiteen jälleenmyyntiarvo kasvaa vuosien kulessa. Et siis panosta vain akustiikaan vaan samalla teet kasvavan sijoituksen jonka arvo nousee vuosien kuluessa.

 

 

Akustiikkataulun neliöhinta on keskimäärin noin 500€, kuvasta ja rakenteesta riippuen, näin akustiikkateoksen neliöhinta ei ole yhtään sen kalliimpi kuin tavallisen taulunkaan. Saat siis akustoinnin kaupanpäälle.

 

ACOUSTIC

STUDIO JA SOITTOTILOJEN AKUSTOINTI

© Ville Hautaluoma        050 5741 005       ville@hautaluoma.com

CV

OTA YHTEYTTÄ